START2ACT a Startupok Éjszakáján!

START2ACT a Startupok Éjszakáján!

Egy igazán mozgalmas novembert tudhatunk a hátunk mögött, hiszen a PowerUP! regionális és nemzetközi fináléját követően a START2ACT november 23-án a 2017-es Startupok Éjszakáján is képviseltette magát!

A Budapest Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által harmadjára szervezett és a Nemzetgazdasági Minisztérium, illetve a Főváros Polgármesteri Hivatalának védnöksége alatt futó esemény számos hazai és külföldi startupot, valamint befektetőt vonzott. 

A nyitó beszédeket Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, valamint Dr. Bagdy Gábor (Budapest Főváros főpolgármester-helyettese) és Szalai Piroska (kuratóriumi elnök, Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány) tartották, akik körvonalazták a magyar startupkultúrát és kiemelték annak nemzetközi jelentőségét.

Ezt követően egy kerekasztal beszélgetésre került sor, ahol mind a magán-, mind a közszférában fontos szereplők (úgymint Dr. Nikodémus Antal, a Nemzetgazdasági MInisztérium Digitális Gazdaság és Innovációs Főosztályának vezetője; Kónya Judit, Izrael Állam Nagykövetségének kereskedelmi attaséja; Bősze Botond, a Beerides Car Sharing ügyvezetője) vitatták meg a nemzetközi piacra jutás lehetőségeit.

A program második felében egyrészt olyan fővárosi startup programok mutatkozhattak be, mint a H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ vagy a Demola Budapest. Lezárásképpen kiemelkedő budapesti és V4 startupok kaptak lehetőséget ötletük és üzleti modellük bemutatására.

Az egész rendezvény idejére nyitva álló networking standoknál a START2ACT is jelen volt, így az érdeklődők többet tudhattak meg arról, hogy hogyan segítjük a fiatal vállalkozásokat az energiahatékonyabbá válásban, illetve, hogy milyen online szolgáltatásokat nyújtunk az Interaktív Energiahatékonysági Platformon keresztül.

START2ACT stand a Startupok Éjszakája 2017 eseményén

Tip na dnešný deň
Vypnite elektrické spotrebiče zo siete cez noc alebo keď ich nepoužívate. Toto opatrenie vám môže priniesť úsporu aj 90 EUR ročne.

Bolo to pre Vás užitočné?