A START2ACT Energiatakarékossági kihívás

A START2ACT Energiatakarékossági kihívás

A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019 február 15-ig tart.

Még 1 hónapod van arra, hogy megnyerd az értékes ajándékok egyikét és megosztásra kerüljön vállakozásod a honlapjainkon és közösségi media oldalainkon, ezzel bővítve célközönséged.

 

Íme néhány példa a novemberi és decemberi győzteseink kreatív energiatakarékossági ötleteiből:

Az egyik Bamboustics zöld hangszóró győztese a romániai Tro GO scooter sharing, akik az e-scooter okos mobilitási rendszerekkel foglalkoznak, ami jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez. A Tro GO scooter sharing Kinetic energiavisszanyerő rendszerek segítségével energiát spórol.

Másik győztesünk a Ministry of Text Hollandiából, akik energiahatékonysági törekvéseket tesznek azzal, hogy munkavállalói kerékpárral közlekednek a munkahelyre.

 

Mi a te munkahelyed energiahatékonysági törekvése? Mutasd meg és nyerj hasonló ajándékokat, vagy akár egy okos Energomonitor-t! Készíts fotót vagy videót és küldd el nekünk az info@start2act.eu –ra, vagy használd a #S2Achallenge hashtaget Twitteren/Facebookon és posztold energiahatékonysági intézkedéseid!

Hamarosan jelentkezünk, amikor nyerteseink betekintést nyújtanak a START2ACT projekt vállalkozásukra tett hatásairól, valamint energiahatékonysági tippeket osztanak majd meg.

Tip na dnešný deň
Hovorte so svojimi kolegami o spotrebe energie. Veľká časť spotreby je spojená so správaním sa zamestnancov.

Bolo to pre Vás užitočné?